B&B Casa Domingo

Wandelen is je ziel uitlaten, je geest vrijmaken, tot rust komen.

Ja, ja, we zijn goed bezig šŸ™‚
De wandelingen volgen elkaar nu in snel tempo op. Genieten van de prachtige uitzichten, andere cultuur, lekker eten, gezond bewegen dat zijn slechts enkele van de redenen waarom je je zou kunnen inschrijven voor het wandelarrangement van B&B Casa Domingo in Alora.
Ballast loslaten en sneller tot jezelf komen in een stressvrije omgeving zijn andere goede redenen om een tijdje bij ons te komen logeren en wat energie op te laden.

Gisteren hebben we een nieuwe wandeling uitgestippeld naar de Picos de Mijas. Een heel aangename, maar pittige wandeling door de bossen tot op zo’n 1.050 meter hoogte.
Boven op de top is de beloning voor de gedane inspanning een schitterend uitzicht, Ć©Ć©n van de mooiste in deze streek, met een kijk op de rots van Gibraltar in het westen, de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada in het oosten en over de baai van Malaga, Fuengirola, Marbella en de kust van Afrika in het zuiden.

Men staat er bij de witte meteorologische bol, de weerkundige radar van AndalusiĆ«, Ceuta en Melilla. En laat die nu nog altijd mooi weer voorspellen voor onze streek, yes !!!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest