B&B Casa Domingo

Over Ons

B&B Casa Domingo

foto-perfil-verde
Wij heten u welkom in Casa Domingo!

Een Bed & Breakfast met zwembad

Onze B&B Casa Domingo, centraal gelegen in Andalusië, is de ideale uitvalsbasis om het echte Spanje te ontdekken.

Wij zijn gepassioneerd door reizen en weten hoe we het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Door ons werk hebben we veel internationale ervaring: we hebben 3 jaar in Madrid gewoond, 2 jaar in Bologna, 3 jaar in Athene en we wonen nu 16 jaar in Álora (Málaga) waar we onze B&B Casa Domingo uitbaten.

B&B Casa Domingo

Wandelen

Yves werkte vele jaren als reisleider door heel Europa en leidde trektochten en excursies op Kreta, Ecuador en Canada.

Nu is hij gespecialiseerd in excursies in alle bergen die we vanuit Casa Domingo kunnen bewonderen, zoals Sierra Huma, Sierra Alcaparaín, Sierra Prieta, Sierra de las Nieves en natuurlijk het Caminito del Rey.

TOERISTISCHE TROEVEN

We hebben de afgelopen 17 jaar zeer positieve recensies gehad op Google en TripAdvisor, dus u kunt met vertrouwen boeken voor uw onvergetelijke vakantie.

Wij zijn specialisten en een bevoorrechte partner van het Caminito del Rey, en zijn al meer dan 17 jaar nummer 1 in Álora volgens TripAdvisor! Wij geloven dat we onze gasten een unieke ervaring kunnen bieden die anders is dan de anderen. We laten het beste van Andalusië zien in een warme en vertrouwde sfeer om aan de individuele behoeften van elk van onze gasten te voldoen.

B&B Casa Domingo

TOERISTISCHE KWALITEIT

We zijn al jarenlang gecertificeerd lid van SICTED, een toeristisch label van kwaliteit in Spanje! Dit onderscheidend vermogen erkent onze inzet voor kwaliteit en voortdurende verbetering van de toeristische bestemming.

WIJ GEVEN OM DUURZAAMHEID

B&B Casa Domingo

Uw duurzaam verblijf!

We zijn er trots op dat we de Ecostars-certificering hebben behaald, wat ervoor zorgt dat uw verblijf duurzaam en respectvol voor het milieu zal zijn.

MAAK KENNIS MET ONS EN ONZE TROEVEN!

Wij gaan graag uit eten, en de prijzen zijn hier stukken goedkoper dan in België of Nederland. Daarom hebben we alle restaurants in het dorp Álora al uitgeprobeerd en reserveren we graag een tafel voor je in één van de vele goede restaurantjes dichtbij onze B&B. Natuurlijk maken we van het ontbijt ook een feestje.

Yves is een fervent lezer en heeft een zeer uitgebreide bibliotheek ter beschikking van de gasten.

Wanneer je aankomt zullen we je vertellen over de verborgen schatten die een blijvende indruk zullen achterlaten na je vakantie, veel gasten willen de ervaring herhalen!

Wij staan garant voor een unieke en heerlijke vakantie. We helpen om samen een vakantie op maat samen te stellen zodat je de batterijen weer helemaal kan opladen.

B&B Casa Domingo heeft steun ontvangen van de Europese Unie in het kader van het FEDER Operationeel Programma van Andalusië 2014-2020, gefinancierd als onderdeel van de reactie van de Unie op de COVID-19-pandemie (REACT-EU), om de extra energiekosten van aardgas te compenseren en/of elektriciteit aan kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandigen die vooral getroffen worden door de stijging van de prijzen voor aardgas en elektriciteit als gevolg van de gevolgen van de Russische agressieoorlog tegen Oekraïne.