B&B Casa Domingo

Algemene voorwaarden

Dit document heeft tot doel de algemene voorwaarden voor online reserveringsdiensten tussen CARINE HEIRMAN DOBBELARE – voortaan Casa Rural Domingo – te regelen (contactgegevens vermeld in de juridische kennisgeving van deze website) en zijn klanten, evenals de regels van de vestiging.

U, als klant, verklaart meerderjarig te zijn en/of handelingsbekwaam en voldoende te werken voor deze contracten en aanvaardt, volledig en zonder voorbehoud, de geldigheid van alle en elk van de algemene clausules van de hieronder opgesomde contracten:

1. Online reserveren.

1.1. Procedure voor online boeken.

Wij stellen onze gasten een online boekingssysteem ter beschikking via onze website dat de ontvangst en bevestiging van reserveringen vergemakkelijkt.

Om verder te gaan met de reservering, moet u de data invoeren waarop u van uw verblijf wilt genieten, het kamertype en het aantal nachten aangeven en tenslotte uw persoonlijke gegevens invoeren.

Om de reservering te bevestigen vragen wij vooraf 50% van het totaalbedrag. Wij accepteren bankoverschrijvingen als betaling.

Indien gewenst zullen wij u te woord staan op 952 119 744 telefoon en e-mail yvesencarine@casadomingo.be en zullen wij al uw vragen of vragen oplossen die u wilt stellen.

1.2. Bevestiging van het contract.

Aan het einde van het boekingsproces ontvangt u binnen 24 uur een boekingsbevestiging per e-mail met alle details hiervan: boekingsnummer, bedrag, datum en tijd van de reservering, voor- en achternaam van de klant, plaats, datum en tijd van de levering en de uitsplitsing van het bedrag.

1.3. Annuleringsbeleid.

Bij annulering van de reservering brengt de accommodatie in ieder geval het als aanbetaling verstrekte bedrag in rekening. In geval van wijziging van de data van de reservering, neem dan contact met ons op voor deze wijziging en behoud zo de aanbetaling.

2. Tarieven.

De op de website weergegeven prijzen zijn inclusief BTW of andere indirecte belastingen, evenals beheer- en administratiekosten. De tarieven variëren afhankelijk van het seizoen van het jaar, de duur van het verblijf en de diensten die op grond van deze sectie zijn gecontracteerd.

Ontdek andere speciale kortingen op basis van aanbiedingen en promoties per seizoen.

3. Gebruik van de diensten.

De gebruiker verbindt zich ertoe de diensten te gebruiken in overeenstemming met de wet, de goede zeden, de goede zeden en de openbare orde, evenals met de bepalingen van deze algemene contractvoorwaarden, met respect voor de rechten en/of belangen van derden die op enigerlei wijze Casa Rural schade berokkenen. Domingo-diensten en/of het imago ervan.

Casa Rural Domingo kan, voor meer flexibiliteit en in het voordeel van de gebruikers, op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de geleverde diensten of de technische voorwaarden voor de werking en het gebruik van de diensten eenzijdig wijzigen.

4. Rechten van klanten.

Voor elke vraag, suggestie of klacht kunt u zich wenden tot de administratie van Casa Rural Domingo of e-mailen naar yvesencarine@casadomingo.be.

Daarnaast informeren wij u dat u het recht heeft om uw boeking te annuleren zoals hierboven vermeld, op voorwaarde dat u nog steeds niet van het verblijf heeft genoten. De deadline, als u niet tevreden bent, kunt u een terugbetaling van het betaalde bedrag aanvragen.

Met betrekking tot de vorm van geschillenbeslechting zijn Casa Rural Domingo en de gebruiker, waarbij uitdrukkelijk afstand wordt gedaan van enig ander rechtsgebied, onderworpen aan de rechtbanken en tribunalen van Malaga, tenzij een andere wet anders bepaalt.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest