B&B Casa Domingo

Tweede editie “Alora, heilzaam dorp” !

Deze week werd hier in Alora opnieuw de dag van de gezondheid gehouden en heel wat belangstellenden kwamen langs bij de verschillende kraampjes (men kon de suikerspiegel en bloeddruk laten meten), informatie werd gegeven rond gezond eten en bewegen (men kon die dag rechtstreeks deelnemen aan aërobic, pilates, joga en andere lessen).

Naast de gezonde lucht, de relaxte en vriendelijke sfeer én het gezonde klimaat (+/- 325 dagen zon) zijn er natuurlijk ook nog veel andere sportieve aktiviteiten die mogelijk zijn in ons dorp: wandelen (onze specialiteit met volledig uitgeschreven wandelingen of begeleide groepswandelingen), fietsen, parapente, paardrijden, bergbeklimmen en natuurlijk in onze Casa Domingo ook zwemmen !
Neem eens een kijkje op onze site (www.casadomingo.be) en ga er eens tussenuit voor een verdiende, gezonde rustpauze om de batterijen terug op te laden 😉

Als je deze blog leuk vindt doe je ons een plezier door hem te delen, één of meer van onderstaande knoppen te gebruiken en/of een berichtje na te laten. Dank bij voorbaat !

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest