B&B Casa Domingo

Onze eerste post.

Welkom op de blog van B&B Casa Domingo.
Domingo betekent zondag, een rustdag en we proberen hier in Andalusië/Spanje dan ook in alle rust te genieten van het land, de mensen, het lekkere eten, de natuur en de prachtige omgeving.
Reizen zit ons in het bloed en we hebben dan ook al een groot deel van de wereld gezien als reisgids of voor het werk als expat woonachtig in Spanje, Italië en Griekenland.
Dichtbij Malaga en de zee, aan de rand van het pittoreske witte dorpje Alora, ontwerpen we zelf wandelingen door de vele natuurparken hier in de omgeving zoals El Torcal, Sierra de las Nieves of El desfiladero de los Gaitanes (El Chorro).
Natuurlijk snuiven we ook wat cultuur op in Ronda, Granada, Cordoba en Sevilla.
Volg hier onze route weg van het alledaagse eten-werken-slapen en ontdek de verborgen pareltjes in deze nog weinig bekende streek van de Guadalhorce vallei en rivier.
We willen hier een tip van de sluier oplichten zowel over Spanje, Andalusië, Malaga en onze Guadalhorce Vallei als over het leven in het buitenland en in Spanje in het bijzonder.
We hopen dat jullie het interessant zullen vinden en jullie steentje willen bijdragen met commentaren, ervaringen en weetjes over Spanje en het genieten van de natuur.
Tot binnenkort !

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest