B&B Casa Domingo

Ontdek Malaga per fiets met Nederlandstalige gids !

Half december kregen we een privé gegidste fietstour door Malaga aangeboden door Kay, de eigenares van Malaga Bike Tours. Onder professionele begeleiding van onze Nederlandstalige gids Lizabeth konden we zo op een andere, snelle en ontspannende manier kennismaken met de stad.
 

Bij de start werd eerst rustig stilgestaan bij de fiets, het verloop van de tour en enkele praktische afspraken. Tijdens de fietstocht van vier uur zagen we zonder noemenswaardige inspanning alle highlights van Malaga en kwamen we ook vele wetenswaardigheden te weten over de stad en omgeving. Overal werd voldoende tijd genomen om het
verhaal te vertellen achter de bezienswaardigheden met ook veel tips om de stad beter te (ver)kennen na de fietstocht.

Tijdens de stadstour fiets je onder
andere langs de Plaza de Toros, het Arabische fort Alcazaba, het geboortehuis van
Picasso, het strand en nog veel meer!  Er is genoeg tijd om foto´s te maken en zelfs vrij rond te lopen op de overdekte markt “Atarazanas”. Vanuit B&B Casa Domingo (www.casadomingo.be) kan je een tour boeken die perfect past in jouw dagprogramma. 

Zin om Malaga op de fiets te gaan verkennen, neem dan eens een kijkje op www.malagabiketours.eu en ontdek de vele verschillende mogelijkheden om de prachtigste plekjes van Malaga met de fiets te ontdekken !

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest