B&B Casa Domingo

Natuur op zijn slechtst en op zijn best !

Na de stormachtige nacht van 27 op 28 september is alles terug genormaliseerd en beginnen nu de mooie, niet té warme, wandelmaanden !

De gemeente heeft beslist om het feest van de Sopa Perota niet te laten doorgaan dit jaar uit respect voor de mensen die persoonlijk veel schade geleden hebben en zich volledig te focussen op het herstellen van de schade veroorzaakt door de modderstroom in de vallei.

 

Carine staat dus morgen niet meer voor een dilemma (het feest van de Sopa Perota of een wandeling met vrienden naar la Concha). Het wordt de wandeling, want het wandelseizoen is hier effectief begonnen. We hebben nu een heel aangename temperatuur tussen 25°C à 30°C (in de bergen waarschijnlijk ietsje koeler), ideaal voor de sportievelingen.

Volgende week volgt het verslag van Carine haar verkenning van La Concha, maar hier heb je al een foto:

Begint het al te kriebelen ?

Wat er nog zoal op ons programma staat voor de komende weken : het tapas weekend in Pizarra, even met de trein naar Ronda (sinds een paar maanden ook mogelijk vanuit Alora), beklimming van de Maroma (hoogste berg van Malaga, al valt de eigenlijke top in de provincie Granada), fietsen door Malaga-stad. Nu maar hopen dat we ons aan onze planning kunnen houden 😉

Check de goedkope aanbiedingen bij de verschillende vliegtuigmaatschappijen, even kijken in jullie drukke agenda of er nog een gaatje is om even wat zonne-energie bij te tanken en hopelijk zien we jullie binnenkort terug langskomen !

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest