B&B Casa Domingo

Met gezin, familie en vrienden een weekje samen.

Nog niet zo lang geleden schreef een Noorse familie ons hoe zij hadden genoten met de ganse familie van een week samen in onze B&B Casa Domingo naar aanleiding van grootvader zijn 70ste verjaardag. Het was een geweldige ervaring voor de ganse familie (en ook voor ons!) met heel wat emoties en een levenslange herinnering aan een prachtige week in Andalusië (zo schreven zij ons, samen met een uitnodiging om eens langs te komen op één van de vele eilandjes in het Noorden van Noorwegen waar zij wonen).
We denken dat dit wellicht een trend is die zich in de toekomst steeds sterker gaat doorzetten.
 Immers door het drukke, jachtige leven is er steeds minder tijd voor het gezin, de familie en de vrienden. We zien elkaar te weinig en te kort en krijgen soms het gevoel dat het leven nog enkel bestaat uit werken, eten, slapen. Er een week op uittrekken met diegenen die ons dierbaar zijn naar de zon zorgt er dan juist voor dat we de nodige tijd kunnen nemen om samen leuke dingen te doen en geeft ons een herinnering waarvan we nog lang kunnen nagenieten.
Uiteraard betekent dit niet dat men de ganse week alles samen moet doen, iedereen heeft immers zijn eigen interesses maar aangezien het aanbod van bezienswaardigheden en aktiviteiten hier zo groot en verscheiden is, is er ook voor elk wat wils ! Neem maar even een kijkje op www.casadomingo.be

Een gevarieerd programma zou kunnen zijn:
Dag 1: Genieten aan het zwembad en ’s avonds gezellig kuieren door Alora.
Dag 2: Langs het prachtige natuurpark Sierra de las Nieves naar Ronda.
Dag 3: Met de trein naar Malaga (Picasso, shoppen of een terrasje).
Dag 4: Het Alhambra van Granada met zijn paleizen en prachtige tuinen.
Dag 5: Gieren spotten aan de kloof van El Chorro, een verfrissende duik in de meren en lekker rusten op één van de vele strandjes aan de meren.
Dag 6: Cordoba met de Mezquita, de bloemenpracht van het Alcazar en de vele smalle straatjes met mooie binnenpatio’s.
Dag 7: Zonnebaden in de luxe omgeving van Marbella/Puerto Bañus of gewoon lekkere sardines eten aan het strand bij Parador del Golf.

Uit ervaring weten we dat een weekje meestal te kort is om al het moois te verkennen, maar de meeste van onze gasten laten het dan ook niet na om nog eens terug keren :-))

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest