B&B Casa Domingo

Het mooiste gewicht is het evenwicht.

Grote kans dat je tijdens de kerst- en nieuwjaarsfeesten enkele kilo’s bent aangekomen. Wij in ieder geval wel. Ook al zijn cava en tapas (kleine hapjes) geen grote dikmakers, de dessertjes en degustiefjes zorgen toch al snel voor enkele extra kilo’s die we er zo snel mogelijk weer af willen krijgen.
We geloven echter niet in een streng dieet, wel in het regelmatig inlassen van een sportieve pauze in onze B&B Casa Domingo waar je op natuurlijke wijze opnieuw de batterijen kan opladen. Immers, de Spaanse keuken is van nature al minder vetrijk, de sinaasappelen zijn hier verrukkelijk en door het schitterende weer drink je als vanzelf meer water.
En bovendien verdwijnt de stress als sneeuw voor de zon als je leuke buiten activiteiten kunt doen zoals wandelen in de vrije natuur en/of genieten van de stilte en de rust hier op het Andalusische platteland.
Kortom, een lichtkuur en vitaminebad in onze prachtige streek van de Guadalhorce-vallei kan echt wonderen doen !
Wij hebben het jaar alvast ingezet met het uitstippelen van een nieuwe wandeling naar La Capilla (1.186m.), de top van de Sierra de Abdalajis en zoals je ziet genieten we niet alleen van de mooie views, maar ook van het prachtige weer zelfs op deze hoogte :-))

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest