B&B Casa Domingo

Fotosafari in Álora !

Neen, neen, het gaat hier niet om een fotosafari in één of ander wildpark maar wel om een fotowedstrijd waarbij in de deelnemende restaurants wordt gejaagd op de mooiste foto van het ter plaatse genoten gerecht.

Tijdens de start was er eerst een theoretische workshop met tips van een topfotograaf over hoe men de beste gastronomische foto´s kan maken.

Een interessante en lekkere cursus want alle restaurants hadden enkele gerechtjes meegebracht die konden gebruikt worden als onderwerp van de foto om zo de theorie in de praktijk te brengen …

 en nadien mocht er ook van alles eens geproefd worden !!

De wedstrijd loopt tot 12/07 en eenieder kan maximum 6 foto´s doorsturen naar een jury die de beste foto´s zal kiezen. Naast vier foto´s van verschillende gerechtjes mogen er ook twee foto´s bijgevoegd worden van natuur of cultuur in de Guadalhorce Vallei. De winnaars worden beloond met een ervaringspakket (overnachting in Casa Domingo + diner in één van de deelnemende restaurants in de Guadalhorce vallei) dat hun de rijkdom en weelde van de Guadalhorce Vallei zal tonen.

Kom, ontdek de plekjes waar de mooiste kiekjes genomen zijn van de lekkerste gerechten en reserveer nu reeds je logement bij http://www.casadomingo.be
 

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest