B&B Casa Domingo

Andalusië is de topbestemming in de herfst !!!

Volgens een onderzoek van enkele gerenommeerde reiswebsites is de streek van Andalusië de meest geliefde plaats om de herfst en winter door te brengen. Vooral de provincie Malaga en de Costa del Sol zijn erg populair vanwege het lekkere klimaat ! Ook wijzelf vinden de herfst één van de fijnste periodes van het jaar. De warme pieken van de zomer zijn voorbij (in Cordoba en Sevilla soms boven de 40°C) maar in de herfst komt de temperatuur nog altijd regelmatig boven de 20°C uit. Dit maakt dit seizoen net een ietsje aangenamer en maakt een bestemming naar B&B Casa Domingo in deze periode juist erg interessant ! Lekker nazomeren terwijl het thuis waait en regent !

De stranden zijn in de herfst zeker niet verlaten maar je hebt wel de ruimte  en het opgewarmde water van de zee behoudt zijn temperatuur zodat een duik in de zee zonder te bibberen van de kou in september en oktober nog goed mogelijk is.
Wandelen, fietsen, het bezichtigen van bezienswaardigheden is in de herfst een verademing. Er zijn veel minder toeristen en je kan toch nog genieten van een aangenaam zonnetje.

Ben je het slechte weer een beetje beu en wil je opnieuw wat energie opdoen ?

IK WIL ZON !!!!
 
Na nog geen drie uur vliegen kan de vakantie én een warme herfst in B&B Casa Domingo beginnen !
 

Kijk ook even naar onze promotie: 7 dagen boeken = 6 dagen betalen op www.casadomingo.be/html/prijs.htm

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest