B&B Casa Domingo

Alora zet de moestuin in de kijker !!

Hier probeert men de nadruk te leggen op ecologisch tuinieren waarbij men groenten en fruit teelt die aangepast zijn aan de bodem en het klimaat van de streek en die geteeld worden in het juiste seizoen.
Immers meer en meer mensen hechten belang aan groenten en fruit die worden gekweekt zonder kunstmest en pesticiden.

Natuurlijk kan men gedurende het ganse weekend lekker en gezond fruit en groenten proeven. De tomaat is dit weekend zeker koning met gratis proeverijen van gazpacho (een koude soep van groenten en kruiden, meestal met tomaat en heel lekker op deze zonovergoten dagen) en pipirrana (salade met ui, komkommer, groene paprika en tomaat). Daarnaast kan er ook gratis geproefd worden van tortilla de habas (bonen omelet) of van een ensaladilla de naranjas (sinaasappelen salade).

Ook een lekker drankje mag niet ontbreken en dus zal er volop Sangria (een drankje op basis van rode wijn en op smaak gebracht met vers fruit) worden geschonken. Daarnaast kan je ook proeven van een lekkere Mojito of een zoete San Francisco cocktail. Dit alles aan de prijs van 2,- EUR per cocktail (jaja, het leven is hier echt nog niet zo duur ;-).

Proef je mee ?

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest